top of page
  • info4049930

Samenwerking met Wijs Letselschade

Wij krijgen met enige regelmaat de vraag of wij ook hulp kunnen bieden bij letselschade. Letselschade is bijzonder rechtsgebied en valt niet binnen onze specialiteiten. Wel vinden wij het belangrijk dat u als onze klant de juiste dienstverlening krijgt en dat dit ook past bij onze dienstverlening.


Zoals u van ons gewend bent, hebben wij de aandacht voor u als klant hoog in het vaandel staan. In Wijs Letselschade hebben wij een partner gevonden die past bij onze dienstverlening en uw belang hoog in het vaandel heeft staan. Ook zijn zij in het bezit van het Nationaal Keurmerk Letselschade.


Mocht u het slachtoffer zijn van een verkeersongeval of bedrijfsongeval, dan kunt u contact opnemen met AR Juridisch Advies of met Wijs Letselschade.

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Met ingang van 1 mei 2023 breiden wij onze dienstverlening uit en kunt u ons benaderen op het moment dat u vertrouwenspersoon zoekt.

Als kleine onderneming proberen wij zoveel mogelijk een bijdrage leveren aan duurzaamheid. In 2015 hebben wij de 'oude bibliotheek' in Schalkhaar gekocht en omgevormd naar een woning met een kantoorru

Over het verschuldigd zijn van de aanzegvergoeding bij arbeidsovereenkomsten voor bepaalde tijd heeft de Hoge Raad vanaf het begin aangegeven dat de schriftelijkheidseis bepalend is voor de beantwoord

bottom of page